​Comunicat/Organizația municipală a TNL Călărași s-a organizat pe comisii de specialitate

În data de 28.10.2017 a avut loc prima şedinţă oficială a BPL din cadrul Organizaţiei Municipale a TNL Călăraşi, condusă de noul preşedinte, Adrian Stoica.

„Ştiu din discuţiile pe care le-am purtat cu voi anterior ca aveți idei. Astăzi suntem aici pentru a le îmbunătăţi, pentru a le da formă şi culoare în spiritul tineresc care ne reprezintă şi pe care trebui să îl fructificăm cu fiecare acţiune pe care o desfăşurăm.”, a declarat acesta.

În cadrul acestei ședințe s-au desfăşurat alegerile pentru noua componență a Secretariatului General. Astfel, tânărul preşedinte l-a nominalizat pe Mihai-Radu Pahomeanu, student în anul 6 la Facultatea de Medicină, pe care l-a descris ca fiind un om eficient, de încredere, care va răspunde nevoilor colegilor săi oricând va fi solicitat. Deşi sunt colegi de foarte puţin timp, Adrian Stoica a subliniat în discursul său faptul că relaţia dintre el şi Mihai Pahomeanu este una bazată pe încredere, dedicare și suport reciproc. După ce a fost ales în funcţie, noul Secretar General a desemnat ca cele două funcţii de Secretar General Adjunct să fie ocupate de Luminița-Elena Ene şi Princea Andreea.

​De asemenea, pentru a putea urmări într-un mod mai eficient problemele cu care se confruntă tinerii români, organizaţia a decis ca membrii acesteia să fie împărțiți în comisii de specialitate, fapt ce este rar întâlnit într-o organizație municipală de tineret și care va fi implementat cu responsabilitate şi implicare. Concluzia ședinței a fost marcată de consensul membrilor de a porni în perioada următoare o serie de acțiuni cu scopul de a îmbunătății viața călărăşenilor.

​În urma alegerilor județene și naționale ale Tineretului Național Liberal, tânăra organizație locală a reușit să obțină 5 locuri în conducerea județeană a TNL (Andrei Romilă – primvicepreședinte, Adrian Stoica – vicepreședinte, Andrei Gabuz și Mihai-Radu Pahomeanu – membri în BPJ și Stere Giacă – președinte al Comisiei Județene de Regulament și Arbitraj) și unul în conducerea națională (Andrei Romilă – membru al Comisiei Naționale de Regulament și Arbitraj) cu scopul de a face auzite atât la nivel județean cât și naţional problemele cu care se confruntă tinerii călărășeni.

​La această şedinţă a fost prezentă şi Alina Jipa, consilier local şi preşedinte a Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Călăraşi care a împărtăşit din experienţa sa politică cu scopul de a ajuta tinerii liberali aflaţi la început de drum.

​Noua conducere a TNL Călărași este formată din: Adrian Stoica – președinte (student al Universității București), Alexandru Alecu și Gabriel Radu – prim-vicepreședinți, Mihai Pahomeanu – Secretar General, Luminița Ene și Andreea Princea – Secretari Generali adjuncți; Andrei Romilă, Cristian Bireș, Georgian Dascălu, Daniel Dumitrache, Andrei Gabuz, Alina Marin, Răzvan Mateiu, Cristina Păun, Emil Șerban și Bogdan Stan – vicepreședinți; Robert Anton, Daniel Bălan, Călin Barbu, Cristian Cionoiu, Gabriel Cristache, Andreea Neagu, Marius Postolache, Valentin Șarapciu, Stere Giacă, Cosmin Tatavura și Cristian Tudoran – membri în BPL.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide