1,1 milioane lei de la Consiliul Județean pentru susținerea performanței sportivilor CSM Călărași

În cadrul evenimentului de prezentare a lotului Dunării pentru returul campionatului din Liga a II-a de fotbal, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a anunțat că intenționează să aloce Clubului Sportiv Municipal Călărași suma de 1,1 milioane lei.

Rezultatele obținute, numărul foarte mare de medalii câștigate de sportivii călărășeni în 2017, 149 la număr, i-au convins pe diriguitorii Consiliului Județean să susțină și să încurajeze performanța de la clubul călărășean.

Directorul CSM, prof. Dumitru Chirilă, apreciază decizia ca una de bun augur care vine în sprijinul sportivilor călărășeni de a depăși performanțele din 2017.

„La conferința de presă organizată săptămâna trecută de către conducerile Consiliului Județean și Primăriei Călărași împreună cu stafful AFC Dunărea 2005 Călărași, presedintele CJ Călărași, dl. Vasile Iliuță, a anunțat și bugetul Consiliului Județean pentru susținerea activității sportive pe anul 2018.

Din procentul stabilit de legea 69/2000, domnia sa a promis o finanțare de 1,1 milioane lei, în anul 2018, pentru susținerea financiară a obiectivelor de performanță ale campionilor de la CSM Călărași, campioni care reprezintă cu onoare cetățenii municipiului și județului Călărași în toate colțurile lumii, campioni care au demonstrat în anul 2017 că nimic nu este imposibil, că pot fi primii sau printre primii în Europa și chiar în lume.

Le multumim, atât domnului președinte Vasile Iliuță cât și domnului primar Daniel Drăgulin, consilierilor județeni și consilierilor locali pentru că ne-au susținut și în 2017, cele 149 de medalii și titlurile de campioni balcanici, europeni și mondiali, obținute în anul 2017 de CSM Călărași, fiind posibile și datorită sprijinului celor două instituții.

Dacă sportivii călărășeni își păstrează trendul pozitiv al rezultatelor sportive din ultimii ani, putem vorbi de Jocurile Olimpice de la Tokio, munca acestor sportivi minunați rămânând neîmplinită dacă nu vor simți gustul Jocurilor Olimpice.”, ne-a declarat directorul CSM Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide