11 Septembrie 2015/Horoscop

Berbec

În cursul dimineţii ai suficientă energie să rezolvi tot ce-ţi propui. Implică-te fără grijă în activităţi care necesită combativitate, voinţă şi curaj. După prânz, vei culege ceva roade ale acţiunilor din ultimele zile, în ce priveşte zona materială şi a câştigurilor. E momentul propice pentru a-ţi creşte nivelul de prosperitate.

Taur

Până la orele prânzului, nu e cazul să tragi de tine, mai ales dacă te simţi lipsit de energie sau ţi se pare că eşti presat să faci lucruri pentru care nu ai bucurie şi energie. E o perioadă bună pentru a planifica şi a alcătui strategii.

Gemeni

E o perioadă propice inspiraţiei ,implicit pentru a lansa idei noi de proiecte sau de promovare a unora deja existente. După un timp de efort, e minunat dacă te opreşti puţin din treaba şi asculţi cu atenţie nevoile cuiva apropiat. Clipele în care vei fi generos şi vei oferi sprijin îţi vor umple sufletul.

Rac

Orele dimineţii, până spre prânz, sunt excelente pentru a face demersuri legate de afirmare, promovare, dezvoltare a unor afaceri profitabile. Acum poţi afla, de exemplu, ce şanse sunt pentru tine, în ce priveşte accesarea unor venituri,câştiguri mai mari. Te implici probabil în multe discuţii, crearea de relaţii avantajoase, negocieri… fără să pierzi din vedere miză, scopul pe care-l urmăreşti.

Leu

Te cam mănâncă tălpile, fie să pleci spre noi zări, fie pur şi simplu să explorezi noi teritorii în conştiinţă. Ai idei, inspiraţie şi chiar oportunităţi noi. Pe zona carierei te poţi bucura de o şansă, de succes şi recunoaştere, sau pur şi simplu de mai multă uşurinţă în a derula o afacere, cu rezultate bune.

Fecioară

Ziua îţi poate aduce surprize frumoase, dar şi revelaţii, înţelegeri mai profunde ale unor situaţii, precum şi momente de „deja vu”. Toate conduc la inspiraţie, soluţii bune, comunicare eficienţa cu persoane oficiale, rezolvări… Dar îţi pot deschide şi apetitul pentru cunoaştere, evoluţie şi dorinţe noi.

Balanţa

Astrele favorizează clarificarea unor neînţelegeri, dacă ai ceva tact şi înţelepciune. De asemenea, nu e exclus să-ţi dai seama ce relaţii merită să continui şi la care e mai bine să renunţi sau să le revizuieşti. După prânz, e posibil să ai parte de daruri şi favoruri din surse neaşteptate.

Scorpion

Pentru tine este o perioadă importantă din punct de vedere profesional şi al afirmării în carieră. Chiar dacă încă mai ai de revizuit unele comportamente şi de lămurit nişte aspecte ale parteneriatelor şi relaţiilor profesionale, aminteşte-ţi că acum şansă e de partea ta şi e de preferat să o foloseşti înţelept. Fii atent la orice propunere sau idee care îţi ajunge la urechi.

Săgetător

În prima parte a zilei, fă doar ce-ţi place şi te bucura, relaxează-te, visează la ceea ce îţi doreşti să experimentezi în viitor, fără limite şi bariere. După prânz, e timpul pentru munca rodnică, pentru îmbunătăţirea relaţiilor de lucru, sau primirea unor propuneri avantajoase la locul de muncă.

Capricorn

Ziua începe cu implicarea ta în activităţi casnice,familiale, sau cu oferirea unui sprijin cuiva drag. Este un moment bun şi pentru a gândi o strategie de investiţie în bunuri pentru casa sau pentru un sediu de firmă. După rezolvarea priorităţilor, e recomandat să-ţi iei timp pentru mici bucurii, inclusiv pentru a le dărui oamenilor dragi din timpul şi iubirea ta.

Vărsător

Dacă ţi-ai propus să scrii, să te ocupi de documente sau să participi la discuţii şi întâlniri, e o zi excelentă pentru astfel de activităţi. Astrele mai predispun nativii la viaţa de familie, dar mai ales la nevoile sufletului . E momentul să-ţi oferi ceva mai multă intimitate, linişte şi relaxare, dincolo de condiţionările şi aşteptările celorlalţi.

Peşti

S-ar putea să descoperi o sursă de câştig nouă sau să ai surprize plăcute legate de bani şi câştiguri. Întâlnirile şi deplasările pe distanţe scurte sunt de bun augur.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide