118 candidați și-au depus dosarele pentru concursul de directori de școli în județul Călărași

În această perioadă se desfășoară concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile școlare din județul Călărași. Astfel, începând din 13 septembrie și până pe 2 octombrie a avut loc înscrierea electronică a dosarelor candidaților la aceste funcții, care s-a făcut pe platforma creată special de Ministerul Educației.

Inspectorul general școlar adjunct, prof. Steluța Caraion, ne-a declarat că la nivelul județului Călărași au fost înregistrate 118 dosare pentru cele 139 de posturi scoase la concurs. Dintre acestea 98 sunt de director și 41 de director adjunct.

Până pe 7 octombrie, comisia stabilită în cadrul ISJ Călărași va analiza toate dosarele urmând ca apoi să publice lista cu cei admiși sau respinși și motivele pentru care dosarele acestora din urmă nu au fost acceptate.

Cei admiși vor susține pe 12 octombrie proba scrisă, urmând ca în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie să aibă loc interviurile și prezentarea cv-urilor și a ofertei manageriale.

Pe 18 noiembrie se vor afișa rezultatele concursului, în perioada 21-23 noiembrie se vor depune contestațiile, care au ca termen de rezolvare 24 noiembrie-9 decembrie, urmând ca pe 16 decembrie să fie afișate rezultatele finale. Cei care au obținut baremul vor primi validarea Consiliului de Administrație al ISJ Călărași care va avea loc până pe data de 21 decembrie.

Numirea efectivă a noilor directori se va face înainte de începutul celui de-al doilea semestru școlar, în vacanța de iarnă, începând cu 9 ianuarie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide