136 persoane selectate pentru a ocupa un loc de muncă și alte 77 persoane încadrate pe loc, la Bursa Generală organizată de AJOFM Călărași

Pe 7 aprilie a.c., Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă la sediul CRFPA Călărași precum și la sediul Agenției Locale Oltenița.

Pentru organizarea acestui eveniment au fost contactaţi 528 agenţi economici care au oferit un număr de 832 locuri de muncă adresate atât persoanelor calificate cât și celor necalificate, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în domenii de activitate precum: confecţii textile, alimentaţie publică, servicii și comerț, transporturi, construcții, pază și securitate precum și alte activități. Comparativ cu anul trecut locurile de muncă oferite de angajatori s-au dublat, mai exact în aprilie 2016 au fost oferite 435 locuri de muncă iar anul acesta numărul a ajuns la 832 locuri de muncă.

Acțiunea s-a bucurat de prezența a 44 agenți economici, 30 la bursa organizată în Călărași și 14 la Oltenița. Numărul persoanelor aflate în  căutarea unui loc de muncă prezente la acțiune, s-a ridicat la 303 participanți, din care 155 la Călărași și 148 la Oltenița.

În urma desfăşurării interviurilor cu angajatorii, 136 persoane au fost selectate pentru a ocupa un loc de muncă, aceștia urmând a se prezenta în zilele următoare la sediile angenților economici.

Alte 77 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au fost încadrate pe loc în meserii/ocupații precum: mecanic agricol, tractorist, lăcătuș mecanic, șofer, bucătar, lucrător bucătărie, frizer, coafor, brutar, patiser, muncitor necalificat.

AJOFM Călărași a demonstrat încă odată, prin rezultatele bursei, rolul de mediator pe care îl are în relația cu beneficiarii (agenți economici și persoanele fizice interesate) și în același timp importanța și efectul implementării măsurilor active de ocupare și de stimulare a forței de muncă pe piața muncii. Mulțumesc atât colaboratorilor cât și echipei AJOFM Călărași pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă în organizarea și participarea la acest eveniment”, a subliniat domnul Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călărași.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide