15 adulți și 5 copii au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unei deflagrații

20 de persoane, 15 adulți și 5 copii, au rămas fără adăpost în urma unei deflagrații produsă astăzi de dimineață în municipiul Călărași. Acoperișul casei în care locuiau s-a prăbușit în urma exploziei.

Un bătrân în vârstă de 87 de ani, din municipiul Călăraşi, care suferea de o boală la stomac, a încercat să se sinucidă în această dimineaţă, nemaiputând suporta durerile. Bătrânul a vrut să își ia viața prin inhalarea unei substanțe toxice dintr-un spray de muște.

Acesta a spart tubul cu un cuțit deasupra unei candele, iar gazul emanat a produs deflagrația care s-a soldat cu prăbușirea acoperișului. Bătrânul a fost prins sub dărâmături, însă nu a suferit răni grave.

Incidentul a avut loc într-o locuinţă situată pe strada Bucureşti. La ora 06:30 s-a apelat numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale (SMURD, Descarcerare şi CBRN) ale ISU Călăraşi şi echipaje ale Poliţiei.

De asemenea, o echipă a Primăriei Municipiului Călărași și a Direcției de Asistență Sociala s-a deplasat la fața locului. Ulterior, a fost convocată o ședință de urgență de către primarul Daniel Ștefan Drăgulin pentru găsirea, în cât mai scurt timp, a unei cazări temporare.

În următoarea ședință a Consiliului Local, primarul Daniel Drăgulin va propune acordarea unui ajutor de urgență în bani și acordarea de hrană din partea cantinei de ajutor social pentru o perioadă de 7 zile (cu posibilitatea de prelungire).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide