15 jucători au încheiat conturile cu Dunărea Călărași

10 fotbaliști se află în acest moment la final de contract cu Dunărea Călărași, altor 5 li s-au încheiat împrumuturile. „Noi nu vrem să renunțăm la nici unul dintre ei. Sunt jucători talentați care au contribuit la obținerea acestei performanțe deosebite și anume calificarea în play-off și participarea la primul baraj de promovare în liga I. Sper să ne vedem la negocieri și să continuăm împreună si în viitorul sezon”, a afirmat președintele echipei Dunărea, Constantin Ștefan, pe site-ul oficial al echipei.

Lista celor care se află la final de contract îi cuprinde pe: Cezar Lungu, Bogdan Panait, Constantin Bumbac, Marian Chițu, Valentin Andrei, Valentin Balint, Mădălin Mureșan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami, Daniel Vadrariu. Cei 5 jucatori cărora li s-a terminat împrumuturile sunt: Mihai Popescu, Claudiu Saftescu, Alexandru Stoica, Ionuț Vîna și Gabriel Preoteasa. Reunirea lotului este preconizată pentru 20 iunie. Prima etapă a noului sezon 2016-2017 este programată pe 30 iulie.

1 Comentariu

  1. 19 iunie 2016 - 11:46

    Ni s-a promis galeriei de handbal dunarea aducerea jucatorului calarasean NITU LAURENTIU. 27 ani, jucator la dinamo si galati,locul 4 golgheteri in liga nationala cu 192 goluri, liber de contract, dar din surse nu s-a luat legatura cu sportivul, clubul mizand pe aducerea de jucatori de peste 35 ani. Poate ne aude domnul primar si conducerea clubului sa ne spuna un punct de vedere despre jucator sau saitul obiectiv. Ms suporterii calaraseni sustinatori ai handbalului calarasean.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
3 programe de formare profesională organizate de AJOFM Călăraşi, în această perioadă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi organizează, în perioada mai - iulie 2016, 3 programe de formare...

Închide