16-17 octombrie/Reuniunea regională Sud Muntenia a UNPR are loc la Alexandria

Timp de două zile, pe 16 și 17 octombrie, progresiștii din Regiunea Sud Muntenia, coordonată de primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, se reunesc la Alexandria, într-o întâlnire în care se va analiza, în principal, activitatea fiecărei organizații județene.

”Întâlnirea regională Sud Muntenia  are loc la Alexandria, pe 16 și 17 octombrie, eveniment la care vor participa domnul președinte Gabriel Oprea și membrii Biroului Politic Național. Vor fi două zile de analize privind activitatea fiecărei organizații județene, stadiul îndeplinirii hotărârilor luate la nivelul central al partidului, și mă refer în special la constituirea de organizații, de organizații de femei, tineri și pensionari, în fiecare localitate, dar și privind stadiul atingerii targetului de 1 milion de membrii de partid până în 2016”, a declarat coordonatorul Regiunii Sud Muntenia a UNPR, Daniel Ștefan Drăgulin.

Vor mai participa la întâlnirea regională a UNPR toți președinții și vicepreședinții organizațiilor județene, primari, consilieri locali și județeni și, nu în ultimul rând, parlamentari.

Din Călărași, alături de coordonatorul regiunii Daniel Ștefan Drăgulin și președintele Aurel Niculae, vor mai participa și Camelia Croitoru, președinte al Organizației Municipale Călărași a UNPR și coordonator al organizațiilor de femei din regiune, Maria Dumitru, președinte al Organizației Județene de Pensionari a UNPR Călărași și coordonator al organizațiilor de pensionari din regiune, Florin Simion, președinte al Organizației Județene de Tineret a UNPR Călărași și coordonator al organizațiilor de tineret din regiune și Cezar Ispir, președinte al Organizației Județene de Elevi a UNPR Călărași și coordonator al organizațiilor de elevi din regiune.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide