16 Octombrie 2015/Horoscop

Berbec

Deşi urmezi numai căile juste pentru a-ţi duce la îndeplinire sarcinile asumate, alţii îşi bagă coada în afacerile tale şi strica tot. Lupta pentru a demonstra adevărul, nu acceptă pedepse pe care nu le meriţi, deci, dacă ştii care e realitatea, spune tot, cu argumente şi dovezi incontestabile, ca să scapi de o pată pe care nu o meriţi.

Taur

Visezi de multă vreme la o veste bună sosită de sus, la un telefon de la o persoană anume, să întâlneşti un om pe care îl priveşti că pe marele salvator al acestei perioade şi ai noroc: sunt mari şanse ca visul tău să devină realitate şi omul de la care aveai atâtea speranţe să stea în faţa ta, gata să te asculte, să te ajute, să te îndrume.

Gemeni

Te simţi încă blocat într-o zonă fără ieşire în care ai alunecat de ceva timp. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le poţi găsi dacă ai tovarăşi pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor. Dacă te-ai alătura unui colectiv mai optimist, care să îţi ridice şi ţie moralul, soluţiile ar începe să apară mult mai repede. Alege, aşadar, cu mai multă exigenta colaboratorii care să te susţină în ce ţi-ai propus.

Rac

Cei îndrăzneţi şi entuziaşti te împing de la spate să continui ce ai început, ba chiar să extinzi şi mai mult aria acţiunilor, în timp ce alţii, mai conservatori din fire, îţi pun beţe în roate şi încearcă că îţi taie tot avântul cu predicţii sumbre. Tu decizi dacă merită sau nu să investeşti energie în drumul pe care îl ai în faţă, fără să laşi pe alţii să intervină în treburile tale. Deocamdată mergi mai departe, să vezi ce iese!

Leu

Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştii ce să alegi şi există această posibilitate şi astăzi: să fii în faţa unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poţi lăsa un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru că ai parte de a doua şansă!

Fecioară

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Mai chibzuieşte!

Balanţa

Nu trebuie să tratezi impasul în care te simţi blocat că pe cel mai rău lucru, pentru că şi piedicile au rostul lor. De data aceasta, stând o vreme pe loc, mai ai timp de gândire, ţi se oferă răgazul necesar pentru a mai trece totul în revistă şi a ajusta ce se mai poate. Deci implică-te serios în analiza problemei în care ai rămas captiv, pentru că poţi găsi soluţia salvatoare.

Scorpion

Nu ai o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă de tine, ori că vârstă, ori ca nivel social. Ai impresia că ceilalţi nu te respectă, nu ascultă ce ai de spus, că ignora părerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Încearcă să-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fără să ţii predici altora, pentru că unii nu vor accepta să vii cu critici, nici măcar dacă ai dreptate.

Săgetător

E o plăcere să ţi se recunoască meritele, ceea ce te motivează şi mai tare să arăţi de ce eşti în stare! Întâlnirile şi discuţiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcţii interesante de abordat în viitor, deci ia-ţi inima în dinţi şi bate la uşile potrivite. Micile călătorii prin împrejurimi te pot pune în faţa unor noutăţi optimiste, iar telefonul va suna toată ziua, că la gară!

Capricorn

E posibil să dai piept cu greutăţi de netrecut, care te-ar putea obliga să-ţi schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situaţie. Poate accepţi, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acţiune, şi de aici vor apărea şi rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reuşitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te foloseşti o astfel de conjunctura pentru a descoperi şi altă viziune, cu siguranţă benefică pentru evoluţia ta viitoare.

Vărsător

Eşti supărat de reacţia unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i mulţumeşti, iar ei tot rezervaţi şi distanţi rămân. Selectează mai sever cine merită ajutorul şi prietenia ta, pentru că ar fi păcat să consumi inutil timp şi energie pentru persoane profitoare care mâine vor uita ce ai făcut pentru ei.

Peşti

Cariera ta poate cunoaşte azi oportunităţi speciale, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari. Ai toate motivele să fii fericit şi mândru de tine însuţi.Ai de ce să fii lăudat şi eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns prin forţe proprii, ceea ce te motivează să continui urcuşul.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide