17 iunie 2016/Horoscop

Berbec – Câteva rude își anunță vizita și vă cam dau planurile peste cap. Chiar și așa, seara se anunță a fi una foarte frumoasă, de care vă veți bucura din plin.

Taur – Dacă urmăriți firul informațiilor pe care le primiți astăzi, o sa ajungeți într-un punct interesant. Anumite detalii se vor dovedi extrem de utile în planurile pentru viitor.

Gemeni – Aveți de luat decizii minore, dar care vor influența serios membrii familiei.Programul lor și unele eforturi viitoare depind de ce veți hotări pentru toți.

Rac – Învățați să fiți mai atenți la micile bucurii pe care vi le oferă viața și să nu mai puneți așa mult accent pe lucrurile materiale. E o lecție importantă.

Leu- Un eveniment personal vă bulversează și nemultumește. Soluția este să acceptați situația și să mergeți pe o linie de compromis.Cel puțin parțial.

Fecioară – Se apropie un moment important de familie și trebuie să vă asigurați ca îi rezervați timpul necesar pentru a nu-i dezamagi pe cei dragi.

Balanță – Aveți parte astăzi de realizari mici, dar revigorante. Ziua vă va epuiza, dar laudele și aprecierea celor din jur vă dau putere să continuați.

Scorpion – Energia de care dați dovadă astăzi vă confera bună dispozitie și forța de a ține piept oricărei ostilități.

Săgetător – Se ivesc noi oportunități pentru colaborări profesionale pe care ar trebui să le analizați în cel mai serios mod posibil.

Capricorn – Vești bune din zona afacerilor sau pe direcția inițiativelor personale.Valorificați cu mare atenție toate informațiile.

Vărsător – Pentru voi ziua este ideală să încheiați niște contracte. Sunteți convingători, aveți cuvintele la voi și negociați cu succes, așa că totul va fi în avantajul vostru.

Pești – Primiți o recompensă pentru ceea ce ați făcut acum câteva săptămâni. Acest lucru vă oferă energia necesară și dorința de a continua în același ritm.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide