18 călărășeni au rămas fără permis pentru depășirea vitezei

În acest weekend, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea celor care depășesc viteza legală. 265 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 18 permise de conducere reținute pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Timp de trei zile, în perioada 28-30 iunie a.c., la nivelul județului Călărași, polițiștii rutieri au acționat zilnic, folosind echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, oamenii legii au utilizat și aparatele etilotest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Cu această ocazie, au oprit în trafic și controlat peste 400 de vehicule și au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 18 permise de conducere, în cazul conducătorilor auto care au depășit viteza legal admisă cu mai mult de 50 km/h.

Totodată, a fost constatată o infracțiune contra siguranței pe drumurile publice.

La data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru controlpe strada Tudor Vladimirescu, din comuna Grădiștea, județul Călărași, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide