2 milioane de lei redistribuite pentru finanțarea reparațiilor străzilor Cornișei și Progresul

Primăria municipiului Călărași a intenționat să acceseze, anul acesta, un împrumut de 2,5 milioane lei pentru reparația a două străzi, respectiv Cornișei și Progresul. Deoarece acest împrumut nu va mai fi contractat în perioada imediat următoare, municipalitatea a decis alocarea de fonduri din excedentul bugetar realizat anul trecut în valoare de 8.139.000 lei.

La propunerea Direcţiei Tehnice se modifică Anexa la HCL nr. 11/20.01.2016 privind aprobarea utilizării sumei de 8.139.000 lei din excedentul anual al bugetului municipiului Călăraşi rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2015, în exerciţiul bugetar 2016, pentru finanţarea cheltuielilor secţiunii de dezvoltare pentru asigurarea resurselor financiare necesare obiectivului „Proiectare şi execuţie str. Cornişei şi Progresul, inclusiv dirigenţie de santier”, care iniţial era prevăzut să se finanţeze din împrumutul bancar.

Se introduce acest obiectiv în lista investiţiilor finanţate din excedentul anului 2015, cu suma de 2.000.000 lei prin diminuarea cu 500.000 lei a sumei alocate obiectivului „Reparații alei Parc Central” şi cu 1.500.000 lei a obiectivului Modernizare Piaţa Centrală.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide