Demararea planului de afaceri “Dezvoltarea antreprenoriatului prin înființarea unui studio audio-video/foto de către Paraschivescu Ion-Radu în județul Călărași”

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”

Domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”

COMUNICAT DE PRESĂ

Demararea planului de afaceri  

“Dezvoltarea antreprenoriatului prin infiintarea unui studio audio-video/foto de catre Paraschivescu Ion-Radu in judetul Calarasi”

Paravis Studio S.R.L., CUI 34702654, cu sediul in str. Nicolae Titulescu nr.1, bl. 7, sc. A, et. 2, apt. 8, orasul Fundulea, judetul Calarasi, anunta demararea implementarii planului de afaceri cu titlul “Dezvoltarea antreprenoriatului prin infiintarea unui studio audio-video/foto de catre Paraschivescu Ion-Radu in judetul Calarasi”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

Planul de afaceri este implementat in baza Acordului de finantare nr. 15243 din data de 27.07.2015 incheiat intre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR SE), in calitate de administrator al Schemei de ajutor de minimis si Paravis Studio S.R.L. in calitate de Beneficiar al Schemei de ajutor de minimis, in cadrul proiectului “Dezvoltarea Antreprenoriatului in Regiunile de Dezvoltare Sud-Est si Sud-Muntenia” – DARSESM, ID proiect 149522, contract nr. POSDRU/176/3.1/S/149522.   

Proiectul se deruleaza in Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia, in judetul.Calarasi avand o perioada de implementare de 5 luni. Valoarea totala eligibila a proiectului este de 88.250,00 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 85.602,00 lei.

Obiectivul general al planului de afaceri “Dezvoltarea antreprenoriatului prin infiintarea unui studio audio-video/foto de catre Paraschivescu Ion-Radu in judetul Calarasi” il constituie imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor audio-video/foto.

Proiectul vizeaza rezultate concrete precum dezvoltarea resurselor umane prin crearea a doua locuri de munca pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, absolventi de invatamant secundar sau tertiar.

Pentru informatii suplimentare cu privire la implementarea proiectului, persoana de contact este: Paraschivescu Ion-Radu, administrator al Paravis Studio S.R.L., tel.: 0723.228.668, e-mail: piradu@yahoo.com.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Semnificații istorice 21 august

La data de 21 august 1925, s-a născut Toma Caragiu unul dintre cei mai mari actori români, cu activitate bogată...

Închide