21 de tineri au absolvit cu brio Școala de arbitri de la Călărași

Mircea Brândușă. De sâmbătă, 18.03.2017, școala de arbitri organizată de AJF Călărași în perioada 15.11.2016 – 15.03.2017 a devenit amintire pentru tinerii cursanți care au susținut examenul de absolvire. O zi mai târziu, în sala de ședințe a AJF Călărași a avut loc o emoționantă festivitate în cadrul căreia cei 21 de elevi au primit din partea președintelui AJF, Dorinel Dincă, Carnetul de Arbitru cu clasificarea „Arbitru Stagiar”. Președintele CJA Călărași, Cătălin Stroe, le-a oferit tuturor ecusonul de arbitru și fanioane.

„Mă bucur pentru voi că ați reușit să terminați acest curs de arbitri și sper că veți aplica pe terenurile de fotbal tot ceea ce ați învățat. Sunteți toți tineri și puteți să ajungeți în categoriile superioare cât mai repede posibil. Veți avea sprijinul nostru, al tuturor celor care suntem implicați în viața de zi cu zi a AJF Călărași. Vă doresc mult succes în activitatea dvs. de arbitri”, a precizat Dorinel Dincă, președintele AJF.

„Am așteptări mari de la voi toți! Aveți suportul meu moral la toate jocurile în care veți fi delegați. Vă doresc mult succes și îmi place să cred că veți face cinste ecusoanelor pe care le veți purta în piept!”, a adăugat președintele CJA, Cătălin Stroe. Pe lângă cei 21 de cursanți, au urmat cursurile școlii de arbitri încă 4 arbitri care au susținut examenul pentru obținerea categoriei a II-a de clasificare în ierarhia CJA Călărași.

La evenimentul de duminică au fost invitați să participe domnii Ionel Stan, președintele Comisiei de observatori, Daniel Ștefan, secretar AJF, Ionel Ivanciu, observator, dar și câțiva părinți ai tinerilor arbitri. Ca în orice activitate de învățământ, și această școală a avut un grup de cursanți care s-au pregătit foarte bine, obținând medii peste 9 la examenul de absolvire (Iulian Crețu, Răzvan Tătaru, Alexandru Stoian), șef de promoție fiind, cu nota 10, Răzvan Florea. Totul s-a încheiat cu o poză de grup, amintire care va dăinui în memoria tinerilor arbitri.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide