22 iulie 2016/Horoscop

Berbec – Sunteţi mai autoritar ca niciodată, iar acest lucru vă poate atrage comentarii neplăcute. Atâta timp cât nu exageraţi cu sentimentul de superioritate, totul va fi bine.

Taur – Începeţi să învăţaţi să citiţi semnalele pozitive care vă apar în cale la tot pasul. În plus implicarea în proiecte care presupun imaginaţie şi libertate de acţiune va stimulează şi va aduce satisfacţie.

Gemeni – Probleme cu banii pe fondul unor artificii financiare. Reluaţi analiza şi calculele pas cu pas şi căutaţi cu răbdare soluţii viabile. Întotdeauna există şi alte alternative.

Rac – Succes în plan social, veţi cuceri persoane puternice, le veţi impresiona prin comportamentul vostru şi câștigurile vor fi imediate. Mai mult decât atât puteţi chiar culege unele roade financiare din asocierile în care sunteţi implicaţi.

Leu – Analizaţi cu atenţie intenţiile celor care vor să va influenţeze în privinţa unei relaţii de suflet. La capitolul sănătate staţi excelent.

Fecioara – Cel mai inconfortabil aspect este că banii…se duc prea repede. Odată cu ei şi euforiile nefondate. Partea bună e că revenind cu picioarele pe pământ vă recăpătaţi şi echilibrul sănătos.

Balanţă – Vi se anulează un plan sau un drum. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioada favorabilă.

Scorpion – Se redeschide o cale de dialog după o perioadă de răceală cu cineva drag. Dacă nu veţi repeta greşelile care au dus la anumite conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare.

Săgetător – Toate vin şi trec astăzi precum aburul. Se impune să vă ocupaţi de dorinţele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!

Capricorn – Reuşiţi câteva contacte cu persoane importante, care vor contribui la reuşită unei aspiraţii mai vechi. Muncă depusă în ultima perioada începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii din mai multe domenii.

Vărsător – Se anunţă o zi interesantă cu multe peripeţii plăcute. Vă faceţi planuri cu persoana iubită în legătură cu o excursie mult aşteptată. Iar din punct de vedere financiar nu aveţi nici o grijă.

Peşti – Nu vă ambiționați să rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă va ajută să aplanați un conflict.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide