28 iulie 2016/Horoscop

Berbec – O zi în care renunţi să mai fii preocupat de problemele curente. Excelentă această detaşare pe care n-ar fi rău să o dublezi de o doză de umor. O să fii surprins cât de mult ajută!

Taur – Lipsa de înţelegere a unor chestiuni de bun simț te-ar putea pune într-o situaţie ridicolă. Aşa că, lasă uşor garda jos!

Gemeni – Eşti în pol-position în cursa pentru inima cuiva. Nu forţă lucrurile, fii doar tu însuţi!

Rac – De bunăvoie şi nesilit de nimeni te bagi în nişte încurcături de tot hazul. Dacă vrei un sfat, ei bine – acela este ca măcar un timp să nu te mai agiţi în nici un fel şi să laşi că lucrurile să se reaşeze de la sine.

Leu – Love, love, love! Adică dragoste pe toate frecvențele, de asta ai parte acum, şi nu doar în cuplu: în prietenie, în familie, în tot ce presupune interacţiune şi simpatie umană.

Fecioara – Vei ieşi la capăt cu nişte socoteli care implică decizii şi responsabilităţi sporite. Atenţie la deplasări şi la pedala de acceleraţie!

Scorpion – Risc de accidente şi la tine, de această dată de natură casnică. Fă lucrurile cu mai multă răbdare.

Săgetător – Visezi la o plecare deocamdată imposibilă. Piedicile apar pe fondul unor obligaţii de care nu te poţi rupe.

Capricorn – Pentru ţine e o zi favorabilă studiului, susţinerii unui test sau a unui interviu. Fă-ţi planificări, organizează-ţi priorităţile.

Săgetător – Va trebui să înfrunţi nişte situaţii potrivnice planurilor tale. Nu ai cale de întors, aşa că mobilizează-te în toate privinţele!

Vărsător – Astrele te ajută în negocieri şi comunicare. Eşti în faza proastă însă cu partenerul de cuplu şi cu atmosfera domestică.

Peşti – O controversă te montează rău de tot împotriva cuiva apropiat. Încearcă să vezi lucrurile în ansamblul lor, nu doar pe bucăţi!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide