3 august 2016/Horoscop

Berbec – Sunteţi atraşi astăzi de maniere neconvenţionale de abordare a situaţiilor. După-amiază este rezervată unei întâlniri romantice, aşa că distracţia va fi la ordinea zilei.

Taur – Cu banii şi sănătatea staţi bine,iar cu dragostea…foarte bine. Astrele plănuiesc să va surprindă cu o apariţie neaşteptată,cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult.

Gemeni – Experienţele de care aveţi parte sunt menite să va stimuleze în direcţia autocunoasterii. Apar dificultăţi într-o relaţie colegială, la serviciu.

Rac – O zi destul de înşelătoare, în care puteţi fi surprinşi pe picior greşit. Se impune să fiţi mai atenţi şi mai ales oneşti în ceea ce susţineţi.

Leu – Reuşiţi să va creaţi mici momente plăcute în rutină zilnică. Sunteţi pe plus cu banii, în echilibru cu relaţia şi puţin dificitari în privinţa stării fizice.

Fecioara – Deşi astăzi aveţi toate motivele să va bucuraţi de viaţă, e imposibil ca firea voastră critică să nu găsească un singur motiv pentru a nu fi complet fericiţi. Cel mai favorizat de astre rămâne domeniul sentimental.

Balanţă – Reveniti la relaţii cordiale cu un prieten după o perioada mai încordată. În privinţa banilor trebuie să luaţi o decizie pe termen lung care va obliga să vă evaluați toate resursele.

Scorpion – Vă  aflați într-o formă fizică bună şi debordati de entuziasm. Prea multă euforie v-ar putea împinge însă spre gesturi uşor caraghioase. Păstraţi o măsură în toate.

Săgetător – Resimţiţi acut un sentiment de tristeţe şi izolare. Pentru a ieşi din el, acordaţi-vă înţelegere şi mai multă odihnă. Detaşarea va face că lumea înconjurătoare să-şi recapete culorile.

Capricorn – Vreţi că totul să fie pus la punct şi să funcţioneze în cel mai bun mod posibil, aşa că acţionaţi în sensul unor schimbări drastice, dar absolut justificate. Surprize uşor derutante din partea unor apropiaţi.

Vărsător – Vă veţi petrece o mare parte din timp bucurându-va de linişte, iar acest lucru va va oferi securitatea de care aveţi nevoie. Nu vă temeţi de evenimentele neaşteptate, deoarece intuiţia vă va ghida perfect în orice privinţă.

Peşti – Visaţi la o schimbare esenţială în actualul context de viaţă ,dar nu aveţi suficient curaj să o concretizati. Cu perseverenţă însă, veţi face face paşi înainte.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide