3 medalii au fost aduse la Călăraşi de boxerii călărăşeni

Rodica Zaharia. Pugiliştii călărăşeni s-au întors de la “CUPA ROMÂNIEI PENTRU TINERET” la box, desfăşurată la Brăila, cu trei medalii. Cei trei sportivi ai CSM Călăraşi s-au clasat astfel: Locul I (medalie de aur) – George Valentin Ceparu (categoria 49 kg), Locul II (medalie de argint) – Daniel Costea (categoria 64 kg) şi tot locul II (medalie de argint) – Ion Marian (categoria 91 kg).

Întrecerea pugilistică a fost unul din criteriile de selecţie pentru Campionatul Mondial de tineret din luna aprilie a acestui an.

„Rezultatul pentru noi a fost unul extraordinar. Chiar ne-am clasat printre primele echipe pe ţară. Competiţia de la Brăila a fost una foarte importantă pentru noi, având în vedere faptul că pe 28 februarie şi 1 martie, la Călăraşi, se vor desfăşura selecţiile pentru Lotul Naţional de Box (juniori) al României”, a declarat pentru Obiectiv, unul din antrenorii sportivilor, Valentin Anghel.

 

 

 

Etichete:, ,

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide