3 medalii de aur şi una de bronz pentru atleţii de la CSM Călăraşi

Secţia de atletism a CSM Călăraşi a participat cu 4 sportivi, în zilele de 3-4 februarie 2018, la finala Campionatului Naţional indoor pentru seniori şi tineret U 23 de ani, finală care s-a desfăşurat la Sala de Atletism din cadrul Complexului Naţional Sportiv „Lia Manoliu” din Bucureşti.

La această finală, aflată la a 48-a ediţie, care reprezintă cel mai important eveniment intern al sezonului, au participat 320 de sportivi, din care 114 feminin şi 206 masculin din 90 de cluburi.

Sportivii CSM Călăraşi, însoţiţi de directorul clubului, prof. Chirilă Dumitru, au avut o evoluţie remarcabilă la această importantă competiţie, reuşind să obţină 4 medalii, dintre care 3 de aur şi una de bronz.

Medalii de aur au obţinut Samuel Andreeas BUCŞA la săritura în lungime, categoria de vârsta tineret U23 şi  Ionela Denişa LUCA la săritura în lungime senioare şi prăjina senioare.

Medalie de bronz a obţinut Samuel Andreeas BUCŞA la săritura în lungime – seniori.

Merită remarcat că sportivul Samuel Andreeas BUCŞA, deşi este doar în primul an de juniorat şi a concurat uşor accidentat (cu infiltraţii), a reuşit să obţină, la această competiţie, un nou record personal (personal best) cu o săritură de 7.65 m din prima încercare. Vechiul lui record, care este şi recordul naţional al României, era de 7.63 m.

În semn de respect pentru performanţele CSM Călăraşi, FR Atletism l-a desemnat pe directorul clubului, prof.dr. Dumitru CHIRILĂ să efectueze premierile la proba de săritură în lungime, atât la feminin cât şi la masculin.

„M-a bucurat mult evoluţia şi rezultatele sportivilor noştri la acest campionat naţional, rezultate care sunt excelente. Îi felicit, aşa cum îl felicit şi pe antrenorul lor, dl. prof. Virgil Costache, împreună cu care am reuşit să asigurăm atleţilor o pregătire de calitate, concretizata în aceste rezultate remarcabile. Am mare încredere în aceşti atleţi şi în antrenorul lor şi sper că şi ei au încredere în mine! Vom încerca împreună să luăm cele mai bune decizii şi să găsim cele mai bune cai şi mijloace pentru îmbunătăţirea performanţelor. E important să găseşti pe cineva care să creadă în tine. Uneori, va trebui să fii tu acea persoană.”, ne-a declarat directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide