3 persoane au fost rănite și 2 autoturisme distruse în urma unui accident produs astăzi în zona Piscicola

Neacordarea de prioritate a condus la producerea unui accident cu 3 victime, astăzi, în jurul orei 9.00, în zona Piscicola, pe DN 3.

În timp ce se deplasa dinspre Călărași înspre Lehliu Gară, o șferiță în vârstă de 32 de ani care se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Golf a executat un viraj la stânga fără a acorda prioritate unui autoturism marca Audi, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane dar și distrugerea semnificativă a celor două autoturisme. Autoturismul Audi a ricoșat și s-a izbit de un autotrailer ce staționa. Cei doi șoferi au fost testați cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide