3 zile de distracţie la Lehliu Gară

RODICA DOHOT. Week-endul acesta este rezervat distracţiei în Lehliu-Gară. Primarul Iulian Iacomi a pregătit aşa cum se cuvine ediţia a 6-a a ZILELOR ORAŞULUI.

Evenimetul se desfăşoară în incinta stadionului din localitate, Primăria Lehliu Gară în colaborare cu Casa de Cultură şi Mix Music organizând o serie de spectacole şi momente artistice. Alături de prezentatorii Cătălin Măruţă şi Marius Gavrilă vor urca pe scenă atât interpreţi ai Casei de Cultură din Lehliu Gară, dar şi artişti renumiţi.

Proconsul, Dj Rynno&Silvia, Deepcentral, Alexandra Ungureanu & Crush sunt numai câteva nume din cele care vor evolua pe scenă. De departe cei mai aşteptaţi interpreţi sunt Connect-R şi Andrea Bălan, care, inevitabil, vor incinge atmosfera pentru lehlieni şi nu numai.

 

Nu numai concertele organizate au priză la public, ci şi mititeii care sfărâie pe grătare, berea rece, vata de zahăr şi binecunoscutele comedii. Zilele Oraşului Lehliu Gară au început vineri, 26 iulie 2013 şi se vor încheia duminică, 28 iulie 2013. Pe toată perioada derulării manifestărilor, peste 30 de jandarmi din cadrul IJJ Călăraşi vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Comisarul Ionel Costache, pentru 6 luni inspector-şef al IPJ Călăraşi

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, din 23 iulie 2013, domnul comisar-şef de poliţie Costache Ionel a fost împuternicit, pe...

Închide