38 absolvenți selectați pentru a ocupa un loc de muncă și alți 2 tineri încadrați pe loc, la bursa organizată de AJOFM Călărași

În data de 20 octombrie 2017, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2017, la sediul Primăriei Municipiului Călărași precum și la sediul Agenției Locale Oltenița.

Pentru organizarea acestui eveniment au fost contactaţi 473 agenţi economici, care au oferit un număr de 602 locuri de muncă, dintre acestea 180 numai la nivelul județului Călărași. Locurile de muncă au fost adresate persoanelor fără experiență în muncă, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în domenii de activitate precum: confecţii textile, construcții, alimentaţie publică, servicii și comerț, agricultură, transporturi, precum și alte activități.

La cele două acţiuni au participat 12 angajatori, 6 la bursa organizată în Călărași și 6 la bursa de la Oltenița, dintre aceștia enumerăm: SC Dorna Agri SA, ADR SUD Muntenia, MAC Design SRL, SC Vem SRL, ZAFA SRL, ROAD FAMILI SRL etc.

Un număr de 99 absolvenți promoția 2017 au participat la cele două acțiuni (46 la Călărași și 53 la Oltenița), iar în urma desfăşurării interviurilor cu agenţii economici, 38 de tineri au fost selectaţi pentru a ocupa un loc de muncă, iar alți 2 tineri absolvenți au fost încadrați pe loc în meserii/ocupații precum: inginer mecanic, linior.

Persoanele participante la Bursă care nu dețineau nicio calificare au avut posibilitatea de a se înscrie la unul dintre programele de formare profesională oferite gratuit de AJOFM Călărași.

La acțiunea organizată la Călărași, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi prin Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă, a bifat acest eveniment prin prezența unui grup de tineri proveniți din centrele de plasament însoțiți de educatorii săi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide