40 de hectare de miriște au ars în localitatea Sărulești

timpolis.ro

În data de 11 iulie 2016, ora 18.11, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară Detașamentului a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Sărulești, pentru stingerea unui incendiu de miriște de grâu, care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 40 de hectare, proprietate privată, aparţinând unei societăți comerciale cu profil agricol. La sosirea echipajului de stingere, incendiul de vegetație se manifesta cu flacără şi cu mult fum pe o suprafață de aproximativ 40 de hectare, existând risc de extindere a arderii la vecinătăți.

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea miriștii. În urma incendiului au ars 40 de hectare de miriște de grâu, nefiind înregistrate pagube materiale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide