41 de permise de conducere reținute și 35 de certificate de înmatriculare retrase de polițiști săptămâna trecută

Acțiunile polițiștilor călărășeni de săptămâna trecută au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum și dispunerea a 31 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 41 de conducători auto au rămas fără permis.     

În săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 304 evenimente, dintre care 294 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 86 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 31 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 645 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 274.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 41 de permise de conducere și retrase 35 certificate de înmatriculare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide