5 iulie 2016/Horoscop

Berbec – Ai multe initiațive, esti vessel și focusat pe ideile personale. Ziua curge lin, la fel, tot ce vei avea tu de rezolvat.

Taur – Ești foarte aglomerat la muncă, dar acasa cei dragi îți fac numai bucurii. Recompensează-I și tu cu o atitudine caldă.

Gemeni –  Grupul de amici îți face o surpriză de zile mari. Atenție la excesele de tot felul, îți subminează starea de bine.

Rac – Evenimente imprevizibile vizează sectorul profesional. N-ar fi rău să îți faci și niște analize de rutină.

Leu – Ești într-o formă din ce în ce mai bună. Ideea este s-o conservi printr-o viață disciplinată și prin atenție fațî de persoana ta.

Fecioară – Renaști, te reinventezi, crești interior. Soarta nu va întârzia să te răsfețe cu întâmplări plăcute.

Balanță – Mici probleme de comunicare în cuplu, cauzate de orgolii și ambiții deșarte. Cedeaza tu primul, e o luptă fără sens!

Scorpion – O pasiune artistică te absoarbe și te revitalizează. Perfecționează-ți abilitățile și cultivă-ți talentele descoperite.

Săgetator – Ești plin de energie și vrei să cucerești lumea. Dar asta nu se poate într-o zi, așa că…răbdare și perseverență, indiferent ce aspirații nutrești!

Capricorn – Vrei mai mult pentru tine, dar pentru asta e nevoie să renunți la unele lucruri și să schimbi ordinea priorităților.

Vărsător – Planificarea unei călătorii te încântă în asemenea măsură, că te dedici total acestei munci. Rezultatul va fi o adevarată creație de care va profita tot grupul participant.

Pești – Business-ul îți aduce satisfacție, îți crește câștigurile și îți oferă stabilitate. Atenție însă la comunicarea cu cei din jur!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide