6 călărășeni au fost sancționați de jandarmi la evenimentele prilejuite de Zilele Municipiului Călărași

În perioada 20-22 septembrie a.c., peste 70 de jandarmi călărăşeni au fost angrenaţi în misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice şi sportive organizate de autorităţile locale, cu ocazia aniversării „Zilelor Municipiului Călăraşi”.  

Pe timpul misiunilor şi în acţiunile desfăşurate, echipajele de jandarmerie au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.000 lei, pentru fapte care au adus atingere normelor legale ce reglementează menţinerea ordinii şi liniştii publice, respectiv, pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare, refuz de legitimare şi participarea la scandal.

Având în vedere faptul că la aceste evenimente a fost prezent un public numeros (aproximativ 7.500 de persoane, conform datelor estimate de organizatori), Jandarmeria Călăraşi le mulţumeşte tuturor participanţilor care au înţeles să respecte recomandările organizatorilor şi ale forţelor de ordine publică.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide