6 iulie 2016/Horoscop

Berbec – Dacă te implici azi într-o competiție, fără teamă, ai putea ieși învingător. Nu contează natura confruntării, ci determinarea ta.

Taur –  O persoană fațarnică complotează pe la spate împotriva ta. Fii mai prudent în toate privințele și nu da prilej de reproșuri. Corectitudinea e cea mai bună păvază.

Gemeni – Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au și ei defectele lor. Fii mai realist și mai tolerant.

Rac – Daca il iei pe “nu” în brațe și nu accepți pentru nimic în lume alternative, e clar ca vei rămâne blocat într-o zona tristă și sumbră. Deschide-te cu încredere noutăților.

Leu – Ai mai multe direcții interesante de explorat, dar  trebuie să distingi între priorități.

Fecioară – Dacă te simți un pic derutat în situația în care te afli și nu deții informații foarte clare, învață să ceri îndrumare de la cei care pot face lumină în problemele tale.

Balanță – Nimerești  într-o atmosferă apăsătoare fără voia ta, ca atare, dacă vrei să salvezi ziua, trebuie să ieși de urgență de aici.

Scorpion – Vești încurajatoare în plan financiar: vine o primă neașteptată sau ești coptat într-o afacere aducătoare de venituri suplimentare.

Săgetător – Începe de azi să înlocuiești pesimismul cu optimism, eșecul cu succesul, supărarea cu bucurie, și orizonturile se vor lumina ca prin farmec.

Capricorn – Este o zi cu emoții extreme. Încearcă să te temperezi și să îți controlezi reacțiile.

Vărsător – Nu are rost să te tot perpelești în așteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici, la dispoziția ta. Deschide ochii la câte oportunități există.

Pești- Cu tovarășii potriviți, azi poți avea parte de un succes de răsunet. Cheia e să acționezi hotărât.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide