6 iunie 2016/Horoscop

Berbec – Apar noutăți care te cam dezorientează. Nu te precipita, lasă-ți puțin timp de acomodare și evenimentele vor începe să se lege în ceva coerent.

Taur – Uită de niște promisiuni care ți-au fost făcute cu înflăcărare. Unii oameni le fac fără o acoperire reală.

Gemeni – Entuziasm maxim într-o chestiune ce ține de călătorii și socializare. Deși ai emoții, vei reuși să cucerești anturajul.

Rac – Ești tentat să cedezi în fața unor piedici minore. Repliază-te și mergi înainte, ești pe calea cea bună!

Leu – La tine sunt vești bune privind finanțele, care încep să sporescă substanțial. Ai grijă să nu devii sclavul propriilor câștiguri.

Fecioară – Cine râde la urmă, râde mai bine. Așa că ignoră-i pe cei care vor să te descurajeze și urmează-ți principiile.

Balanță – Esti remarcat de cineva care va avea un cuvânt serios în evoluția ta profesională. Succes!

Scorpion – Astrele te sprijină pe zona casei și a relațiilor familiale. E momentul pentru o investiție majoră sau pentru o altă schimbare importantă.

Săgetător – Vei face astăzi proba unor calități importante: imaginația și originalitatea. Cei apropiați te apreciază și se bazează pe tine.

Capricorn – E momentul să-ți consolidezi poziția financiară. O investiție inteligentă sau o mărire de salariu au șanse maxime de realizare în această perioadă.

Vărsător –  Un amic îți propune o colaborare. E vorba de un hobby plăcut care-ți va reîncărca bateriile și îți va ridica moralul.

Pești – S-ar putea să fie nevoie de niște investigații medicale: o serie de analize sau o vizită la stomatolog. Ia lucrurile din pripă și totul va fi bine.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide