6 șoferi din Călărași depistați în trafic, fără permis de conducere

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţan Călăraşi au desfăşurat şi în acest sfârşit de săptămână acţiuni pentru prevenirea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau care nu posedă permis de conducere.

Astfel, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe drumurile publice din judeţ pentru asigurarea respectării legii, impunerea unui climat de disciplină prin depistarea în trafic şi sancţionarea conducătorilor de vehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a poseda permis de conducere, reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora şi conştientizarea opiniei publice asupra dinamicii producerii evenimentelor rutiere comise pe acest fond.

Conducătorilor auto depistaţi că au încălcat legea li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost constatate 10 infracţiuni, dintre care 6 pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi 4 pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
A început Programul „Rabla” 2016

Administrația Fondului pentru Mediu a deschis sesiunea de depunere a dosarelor în vederea validării producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor...

Închide