62 de conducători auto călărășeni au rămas fără permis săptămâna trecută

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 13 persoane, precum și dispunerea a 10 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 62 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 04 – 10 februarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 15 acțiuni și s-a intervenit la 190 de evenimente, dintre care 181 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 78 de infracțiuni, 13 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 956 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 366.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 62 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide