7 Aprilie 2016/Horoscop

Berbec

Se poate să treceţi printr-o fază reflexivă, în care să vă puneţi anumite întrebări despre situaţia actuală. S-ar putea să găsiţi şi nişte răspunsuri. Vă petreceţi o parte din timpul după-amiezii pregătind, pentru mâine, un adevărat festin pentru familie.

Taur

Acordaţi o atenţie deosebită familiei şi celor apropiaţi, ceea ce vă ajută să uitaţi de grijile profesionale şi de supărările de care aveţi parte în alte domenii ale vieţii. Dacă vreţi să câştigaţi nişte bani în urma unor proiecte, trebuie să aveţi suficiente idei şi un simţ puternic al organizării.

Gemeni

Dacă aveţi tendinţa să priviţi lucrurile negativ sau dacă vă simţiţi deprimat, concentraţi-vă asupra aspectelor pozitive ale vieţii. Dacă dedicaţi câteva minute acestui lucru, veţi constata că aveţi multe lucruri pentru care să fiţi recunoscător.

Rac

Nativii din această zodie fac o achiziţie importantă, alături de partenerul de viaţă. Se poate să cumpere împreună o casă sau o maşină, iar demersurile lor sunt încununate de succes. Cei singuri au parte de surprize frumoase, care le readuc zâmbetul pe buze.

Leu

Apar cheltuieli neprevăzute, însă, pe de altă parte, primiţi nişte bani. Viaţa sentimentală este dominată de emoţii intense. Faceţi tot posibilul pentru a cuceri persoana care v-a stârnit interesul. Chiar dacă aveţi foarte multă energie astăzi, astrele vă recomandă să vă feriţi de gesturi extravagante.

Fecioara

Aveţi tendinţa să aruncaţi banii pe fereastră. Faceţi tot posibilul pentru a contracara această tendinţă. Cei care au copii se înţeleg bine cu aceştia, însă persoanele în vârstă din familie îşi manifestă spiritul critic destul de supărător. Tensiunile din cuplu se elimină numai cu condiţia unui efort susţinut.

Balanţa

Acasă, simţiţi nevoia să vă faceţi plăcut, să fiţi iubit şi, în acelaşi timp, aţi vrea ca toată lumea să vi se supună. Ar fi mai înţelept să adoptaţi un comportament cât mai discret. Relaţiile cu prietenii sunt pline de afecţiune şi ştiţi că vă puteţi baza pe aceştia fără riscul de a fi dezamăgit.

Scorpion

Unii nativi trebuie să facă faţă unor responsabilităţi familiale, mai ales în privinţa părinţilor. Problemele din viaţa de cuplu le rezolvaţi cu mână de fier şi nu acceptaţi nici o clipă mediocritatea. Cu toate acestea, rezultatele sunt în funcţie de comportamentul anterior.

Săgetător

Pentru a vă face fericit partenerul de viaţă, inventaţi o mulţime de lucruri, reuşind să-l surprindeţi de fiecare dată într-un mod plăcut. Nativii singuri preferă să se distreze decât să investească emoţional într-o relaţie. Îşi doresc, însă, cu toţii, multe schimbări în viaţa lor.

Capricorn

Deşi vă confruntaţi cu unele probleme familiale, nu le acordaţi o atenţie excesivă. Veţi vedea că lucrurile se aranjează de la sine, atâta timp cât sunteţi dispus să comunicaţi cu cei dragi. Situaţia financiară este instabilă, iar promisiunea unui câştig se poate dovedi o simplă iluzie.

Vărsător

Ziua aceasta favorizează domeniul material şi financiar. Proiectele care sunt legate de bani sau de imobiliare se dezvoltă într-un mod satisfăcător. Dacă vă gândiţi să renunţaţi la fumat sau să începeţi un regim alimentar, astăzi aveţi ocazia să treceţi la fapte.

Peşti

Tensiunile de peste zi, stresul şi problemele care se prelungesc până seara târziu au efecte negative asupra stării dumneavoastră generale. Este important să vă faceţi ordine în contul bancar. Aţi putea primi astăzi o mică sumă de bani.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide