8 Ianuarie 2016/Horoscop

Berbec – Vă simţiţi ca peştele în apă. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat.E un timp propice, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a vă implica în proiecte suplimentare.
Taur – Sunteţi o fire economa, această trăsătură devine ceva mai pregnantă începând de azi.Aşadar, investiţiile pot fi foarte inspirate în această perioadă.
Gemeni – Aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere profitabilă. Totodată, la orizont apare o alianţă importantă, iar acest lucru vă poate ajuta să vă ridicaţi pe scara socială.
Rac – Nu mai pierdeţi vremea! Anturajul vă apreciază prezenta de spirit într-o circumstanţă mai specială, ceea ce îi determină pe cei apropiaţi să vă caute compania de fiecare dată.
Leu – Dacă nu vă pierdeţi energia ce vă caracterizează de obicei, aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere de perspectivă. Ar trebui să vă simţiţi mulţumit de sine, căci starea se va răsfrânge şi asupra vieţii sentimentale.
Fecioara – Liniştea din familie vă îndreptăţeşte să planificaţi acum o călătorie mai lungă împreună cu cei dragi.Aceştia se gândesc să vă surprindă cu ceva plăcut.
Balanţa – Aveţi de-a face cu o persoană care va cam pune gând rău. Aţi putea fi tras pe sfoară de persoane în care aveţi încredere, aşa că ar fi bine să trataţi cu prudenţă eventuală relaţie cu vreun agent imobiliar sau cu vreun consilier financiar.
Scorpion – Voi e timpul să vă reconsideraţi sinceritatea şi generozitatea . Nu întotdeauna e bine să vă deschideţi sufletul în faţa tuturor.
Săgetător – Dacă sunteţi invitat la o petrecere, sfatul nostru este să acceptaţi. E posibil să vă deconectaţi în compania prietenilor de suflet şi să vedeţi viaţa cu alţi ochi, cu mai mult optimism decât până acum.
Capricorn – Ziua va prinde într-o ipostază liniştită şi meditativă. E foarte bine pentru că se impune să priviţi cu detaşare obiectivele pe care vi le-aţi propus.
Vărsător – E foarte probabil să legaţi zilele acestea o nouă amiciţie sau să se înfiripe o relaţie sentimentală, ceea ce vă poate aduce numai bucurie în suflet. Priviţi perspectivă aceasta cu încredere!
Peşti – Pentru voi situaţia nu este nici excelentă, dar nici îngrijorătoare. E posibil să vă confruntaţi totuşi cu diverse probleme ori să vă simţiţi ameninţat. De aceea că e bine să meditaţi asupra fiecărei mişcări pe care o faceţi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide