9 octombrie/Festivalul Dunării Călărășene – ediţia a III-a

Consiliul Judeţean Călăraşi, prin Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, organizează în data de 09 Octombrie 2016, cea de-a III-a ediţie a Festivalului Dunării Călărășene.

Acest eveniment se adresează atât iubitorilor de pescuit cât și iubitorilor de jocuri interactive, spectacole de divertisment, povești pescărești și concursuri de gastronomie.

Așadar unul dintre principalele obiective este promovarea pescuitului ca și mod de relaxare și petrecere a timpului liber dar și atragerea atenției publicului călărășean către principala atracție naturală a Județului Călărași, Brațul Borcea.

Vor fi organizate standuri de promovare dedicate asociațiilor de pescari, operatorilor economici din domeniul piscicol și turistic dar și pentru meșterii populari.

Toți participanții implicați în activitățile derulate în cadrul proiectului vor primi materiale publicitare cu însemnele festivalului (tricouri, șepci, pălării, etc.)

Proiectul se va desfășura în Municipiul Călărași, în Parcul Dumbrava, fiind structurat în două secțiuni, astfel:

Secțiunea dedicată copiilor, în cadrul căreia se vor organiza concursuri de desene având ca temă ”Dunărea călărășeană prin ochi de copil”, concursuri de realizat caricaturi, concursuri de desene pe asfalt, concursuri de grafică și fotografie.

Tot pentru cei mici, organizatorii au pregătit o lecție de nutriție susținută de către un medic specialist.

Secțiunea dedicată adulților pasionați de pește și de pescuit. În cadrul acestei secțiuni se vor organiza concursuri de gastronomie și vor fi spuse povești pescărești.

Momentele  artistice vor fi  susţinute de către artiştii călărăşeni din cadrul grupului „Flores Campi”, de Ansamblul Folcloric „Bărăganul”  precum și de alte formații de dans din Municipiul Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
1-2 octombrie/Cursa Dunării Călărășene – o sărbătoare a sportului, pe două roți

A treia ediție a Cursei Dunării Călărășene are loc în perioada 1 – 2 octombrie la Călărași, într-un cadru natural...

Închide