joi, aprilie 18, 2024
AcasăSPORTNici o speranţă nici săptămâna asta

Nici o speranţă nici săptămâna asta

- Advertisement -
Foto: Arena

Sorin Anghel. Dunărea Călăraşi are parte de un program dificil în Liga I la futsal. Elevii lui Marius Pârciu au obţinut un singur punct de la începutul stagiunii şi până acum, iar viitorul de anunţă cât se poate de sumbru.

De la meciurile cu Tg. Mureş, campioana naţională şi proaspăt calificată în faza de elită a Cupei UEFA la Futsal, şi cu Odorheiu Secuiescu, liderul la zi al Ligii I, nu putem avea vreo pretenţie. În plus, meciul cu mureşenii este programat sâmbătă după-amiaza, intrarea va fi liberă, însă la ora 17:00 microbiştii călărăşeni sunt încă ocupaţi cu meciurile ce au loc în Liga Tractoriştilor. Chiar dacă unora nu le convine, campionatul judeţean are parte de o audienţă cu mult mai mare decât cea a Dunării Călăraşi, indiferent că vorbim despre futsal sau despre fotbal.

Deocamdată, elevii lui Marius Pârciu nu au cunoscut gustul victoriei, iar suporterii spera să primească un astfel de cadou măcar de Crăciun. Şanse sunt destule, din punct de vedere teoretic. În ultima parte a turului de campionat, Dunărea va întâlni adversari mai slabi.

În clipa de faţă, numărul jucătorilor ce se pregătesc doar pentru futsal este suficient de mare încât să putem afirma că fotbalul şi futsalul nu prea se mai deranjează unul pe altul. E adevărat, sunt jucători de la fotbal care merg şi la futsal, însă nu sunt dintrei cei care trebuie să ducă greul în ambele sporturi. Ca urmare, Dunărea trebuie să spere la vremuri mai bune. Deocamdată publicul este răbdător şi chiar dacă vine în număr mic la meciurile de futsal desfăşurate la Călăraşi nu înseamnă că nu este alături de elevii lui Marius Parciu. Jucătorii au datoria morală de a îndrept lucrurile în ultima bucată a turului şi numărul spectatorilor va creşte considerabil.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite