vineri, martie 29, 2024
AcasăPOLITICATrei nominalizări pentru Călăraşi la GALA PREMIILOR TNL

Trei nominalizări pentru Călăraşi la GALA PREMIILOR TNL

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Luna februarie a venit pentru tinerii liberali cu GALA PREMIILOR TNL, manifestare ajunsă la ediţia a 9-a. Evenimentul are scopul de a prezenta tinerii remarcabili din PNL care susţin promovarea valorilor liberale şi democratice ce au un impact semnificativ în activitatea PNL şi TNL.

120 de tineri din cadrul organizaţiei TNL Călăraşi vor participa mâine, 22 februarie 2014, la Gala Premiilor TNL, eveniment desfăşurat în sala Alexandru Ioan Cuza de la Palatul Parlamentului.

Organizatorii vor premia “Cea mai activă filială”, “Cea mai activă organizaţie locală”, “Cea mai activă organizaţie în mediul  rural”, “Cel mai important eveniment local”, “Cel mai important eveniment naţional”, “Cel mai activ tânăr în administraţia locală”, “Cel mai activ tânăr în administraţia centrală”, “Cel mai activ tânăr liberal”, “Cel mai activ om de afaceri tânăr liberal”, “Echipa lui Crin 2014”, “Cea mai activă echipă T Comunică” şi un premiu special pentru “Cel mai Tânăr Senior”.

În cadrul manifestării, organizaţia TNL Călăraşi este nominalizată la trei categorii: cea mai activă organizaţie în mediul rural – TNL Jegălia, cel mai activ tânăr în administraţia locală – Aniel Nedelcu, primar al comunei Borcea – TNL Borcea, cel mai important eveniment local – turneul de fotbal organizat de TNL Călăraşi, Organizaţia Municipală.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite