vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALITATEColegiul 3: Deputatul Dan Motreanu a fost alături de elevi în săptămâna...

Colegiul 3: Deputatul Dan Motreanu a fost alături de elevi în săptămâna „Şcoala altfel”

- Advertisement -

Miercuri, 9 aprilie 2014, la invitaţia deputatului liberal Dan Motreanu, 47 de elevi şi 6 cadre didactice ai Şcolii gimnaziale nr.1 Nicolae Bălcescu din localitatea Alexandru Odobescu au vizitat Palatul Parlamentului din Bucureşti. Primarul Niculae Eremia a venit în sprijinul elevilor punându-le la dispoziţie un autocar pentru transportul până în capitală. După vizita la Palatul Parlamentului,  elevii s-au deplasat  la mall-ul Afi Palace Cotroceni, unde domnul Motreanu le-a oferit elevilor o masă la Mc Donald’s.

„Considerăm că această activitate din  cadrul saptamânii „Şcoala altfel” a fost un real succes, întrucât majoritatea elevilor provin din familii modeste, care nu au avut posibilitatea să călătorească în afara comunei. Mulţumim pe această cale celor care ne-au oferit această oportunitate – deputatului Dan Motreanu si primarului Niculae Eremia”, au declarat cadrele didactice Marcela Stanciu, Niculina Paul, Cristina Chesaru şi Valentin Mitea.

Elevii de la liceul Al. Odobescu în proiectul „Mirifica Vale a Mostiştei”

„In săptămâna ŞCOALA ALTFEL „Şă ştii mai multe, să fii mai bun!”, Liceul „ALEXANDRU  ODOBESCU” din oraşul LEHLIU –GARĂ a desfăşurat  mai multe activităţi menite a forma la elevi lărgirea orizontului cunoaşterii, consolidarea relaţiilor sociale şi dezvoltarea abilităţilor practice. Printre acestea se numără şi activitatea în cadrul  proiectului „Şcoli pentru un viitor verde” cu tema „Mirifica vale a Mostiştei” unde au participat un grup de elevi insoţiţi de cadre didactice la ecologizarea spaţiului verde din imediata vecinătate a albiei Lacului Valea Argovei. Mulţumim pe această cale domnului deputat Dan Motreanu pentru tricourile şi şepcile pe care le-a oferit elevilor pentru derularea activităţii precum şi domnului senator Liviu Tomoiagă pentru sprijinul oferit”, a declarat profesorul Miluţă Hogaş.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite