vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPOLITICAPDL îşi propune 25% la europarlamentare

PDL îşi propune 25% la europarlamentare

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L Călăraşi, deputatul Vasile Iliuţă, a organizat în cursul zilei de joi, 17 aprilie 2014, o întâlnire cu presa unde, alături de echipa cu care coordonează europarlamentarele din 25 mai, a făcut cunoscute activităţile din precampanie şi a făcut câteva preconizări vizavi de procenţele ţintite.

„Ne pregătim de campania electorală pentru europarlamentarele din 25 mai unde ne-am propus să depăşim scorul partidului la nivel naţional cu minim două procente.

Venim în campanie cu sloganul „Europa în fiecare casă”, ne dorim să ne organizăm şi să ne mobilizăm ca toate organizaţiile noastre să obţină un scor meritat în funcţie de procentul naţional. Suntem a doua formaţiune politică din judeţ, avem 14 primari, ne situăm pe locul 2 după PNL care are 29 (n.r. PNL are 30 de primari), iar PSD are 11 primari. Dacă am raporta numărul de primari la procentul de 100%, cred că am putea să scoatem 25% procent electoral la Călăraşi.”

Echipa de campanie a judeţului Călăraşi va fi condusă de deputatul Vasile Iliuţă, alături de coordonatorul de la centru, Gheorghe Flutur, echipa călărăşeană fiind întregită de Elisabeta Neagu, Emil Muşat, Rareş Ionescu şi Ioana Echim.

Şi Emil Muşat, primvicepreşedintele PD-L Călăraşi, a vorbit presei despre evenimentul important al organizaţiei din 30 aprilie, unde o parte din candidaţii PD-L la europarlamentare vor veni la Călăraşi.

„Imediat după începerea campaniei electorale, în 30 aprilie, o parte dintre candidaţii PD-L la Parlamentul European vor veni la Călăraşi. Este vorba de preşedintele PD-L, Vasile Blaga, împreună cu Theordor Stolojan, probabil şi Marie-Jean Marinescu, dar şi secretarul general al PD-L, Gheorghe Flutur. Acţiunea se va desfăşura atât în Olteniţa cât şi la Călăraşi pe parcursul unei întregi zile, iar detaliile programului le vom finaliza cu stafful de campanie. În mod aproape sigur, acţiunea va cuprinde întâlniri cu activul partidului pe două zone, jumătatea de vest a judeţului la Olteniţa, iar jumătatea de est la Călăraşi, acţiune de altfel, extrem de importantă derulată la nivelul Organizaţiei Judeţene a PD-L Călăraşi. Încă suntem în construirea întregii campanii electorale, suntem în curs de pregătire a tuturor evenimentelor de pe parcursul celor 30 de zile de campanie”, a menţionat Emil Muşat.

La rândul său, Rareş Ionescu, secretarul organizaţiei PD-L Călăraşi, a venit cu precizări în ceea ce priveşte întâlnirea echipei de campanie cu activul din judeţ, dorindu-se identificarea tuturor problemelor din toate organizaţiile de la nivel judeţean.

„Din punct de vedere organizatoric, în această perioadă de precampanie electorală mergem săptămânal în toate organizaţiile din localităţile judeţului şi discutăm cu activul de partid, cu consilierii, primarul sau viceprimarul din cadrul organizaţiei nostre. Dorim să vedem care sunt propunerile lor pentru această campanie europarlamentară şi problemele cu care ei se confruntă la nivel local. Sperăm să ne putem mobiliza foarte bine în mai toate localităţile şi să obţinem un scor bun.”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite