joi, aprilie 18, 2024
AcasăFAPT DIVERSCele mai ciudate motive pentru care bărbaţii adoră femeile

Cele mai ciudate motive pentru care bărbaţii adoră femeile

- Advertisement -

Unele motive pentru care bărbaţii adoră femeile pot fi considerare de reprezentantele sexului frumos ca fiind irelevante, neflatante sau chiar scârboase.

1. Transpiraţia de după sală

În ciuda oricăror rezultate în ceea ce priveşte silueta, nicio femeie nu se simte bine în pielea ei după ce face sport, abia aşteptând să scape de transpiraţia de pe corp. Părul lipit de cap, trupul umed şi roşeala de pe fata apărută în urma efortului fizic sunt un mare „turn-on” pentru bărbaţi, în pofida grabei feminine de a se spăla şi aranja.

2. Asortarea ţinutelor

Multe dintre persoanele singure, dar chiar şi cele care au relaţii stabile, dar au un caracter mai cinic considera că a te asorta vestimentar cu partenerul este pueril. În principiul, bărbaţii nu pun atât de mare preţ dacă se potrivesc sau nu cu partenerele lor în ţinute. Totuşi, în sinea lui, un bărbat se simte flatat când observă că ea, iubita, poartă o eşarfă albastră doar pentru că se asortează cu cămaşa lui.

3. Pozele jenante din liceu

Deşi sunt femei care îşi aduc cu plăcere aminte de perioada adolescentei, prea puţine considera, la maturitate, că arătau excepţional de bine şi că stilul vestimentar şi al coafurii din liceu le avantaja. Multe reprezentante ale sexului frumos îşi spun când revăd pozele din adolescenţă: „Ce-o fi fost în capul meu să mă tund aşa!” Însă bărbaţii adoră fotografiile care surprins partenerele lor în ipostaze haioase, în excursii la munte sau la petreceri, apreciind, dar şi amuzându-se de look-ul adolescentin pe care îl aveau iubitele lor.

Sursă: realitatea.net

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite