A venit din Ilfov să spargă un magazin în judeţul Călăraşi

Cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară au condus la identificarea lui B. Ştefan, de 24 ani, din comuna Găneasa, judeţul Ilfov, bănuit de spargerea unui magazin din comuna Nicolae Bălcescu, faptă comisă la începutul anului 2014.

Poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracţionale a tânărului, care, în luna ianuarie a.c., ar fi spart un magazin, de unde ar fi sustras produse alimentare, ţigări, cosmetice şi obiecte de îmbrăcăminte, producând un prejudiciu total de peste 5.000 lei.

La data de 14 mai a.c., B. Ştefan a fost reţinut pentru 24 ore sub aspectul infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară cu propunerea de fi dispuse alte măsuri preventive.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Beat şi fără permis, a produs o tamponare şi a vrut să se sustragă controlului

Poliţiştii din Curcani au prins pe un bărbat din Mitreni, care a produs o tamponare, fiind sub influenţa alcoolului şi...

Închide