joi, aprilie 25, 2024
AcasăPOLITICADragoş Coman: „Vreau să vă spun şi să vă repet că ne...

Dragoş Coman: „Vreau să vă spun şi să vă repet că ne dezicem total de gestul domnului Fileaţă”

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Partidul Mişcarea Populară a organizat miercuri, 14 mai a.c., o conferinţă de presă la sediul partidului unde au fost prezenţi liderul judeţean, Dragoş Coman şi secretarul coordonator de campanie pe Regiunea Sud Muntenia, deputatul Aurel Nicolae. Întâlnirea cu presa a fost una stabilită pentru toate organizaţiile din fiecare judeţ, fix la aceeaşi dată şi oră.

Dragoş Coman, preşedintele interimar al PMP Călăraşi, a venit îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu însemnele PMP, dorind să aducă câteva lămuriri legate de incidentul de la Nana.

„Vreau să vă spun de ce am venit în faţa dumneavostră cu acest tricou. Încercăm, într-un fel sau altul, să demonstrăm că obiectivul camerelor de luat vederi, câteodată, poate să nu arate o situaţie de fapt. Am luat acest tricou direct pe piele pentru a vă arăta că nu sunt la fel de gras cum m-au prezentat acele imagini transmise de la Nana şi mai mult decât atât, sper să mă credeţi că nu sunt atât de indiferent la trauma unei femei aruncate la pământ. Încerc să vă spun că zâmbetul meu şi faptul că am încercat să mă dezic de acel eveniment combinat cu ruşinea pe care mulţi dintre dumneavoastră au putut să o citească pe faţa mea a venit şi din faptul că, până în acel moment, acolo era o atmosferă pe care, probabil cu toţii o cunoaşteţi din campaniile electorale şi pe care nu aş vrea s-o definesc sub nici o formă, dar indiferent de mărturiile oamenilor care au fost prezenţi la interviu care au arătat într-un mod derizoriu acele situaţii, vreau să vă spun şi să vă repet că ne dezicem total de gestul domnului Fileaţă, fiind un gest care nu poate fi calificat decât în termeni duri. Aş vrea, totuşi, să constat şi eu că acest început de campanie este unul care, din punctul meu de vedere, probabil şi din lipsa de experienţă, îmi dă senzaţia că depăşeşte limitele normalului şi nu arată altceva decât că se încearcă denigrarea oricui doar pentru a lovi în preşedintele Traian Băsescu şi în Elena Udrea. Totuşi, aş vrea să îmi arăt credinţa şi speranţa că cel puţin pe acest sfârşit de campanie, lucrurile vor intra pe făgaşul lor normal şi că această campanie va fi ceea ce va trebui să fie de fiecare dată, o competiţie.”

- Advertisement -
Marius Dulce Primar Calarasi
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite