Europarlamentare 2014/ PMP ia fața PDL în municipiul Călărași

Fost președinte al organizației județene de tineret a PDL și actual președinte interimar al organizației județene a Mișcării Populare, Dragoș Coman a reușit, în doar câteva luni, să ducă organizația municipală Călărași peste cea a Partidului Democrat Liberal.

În urma scrutinului de duminică, 25 mai a.c., contând pentru Parlamentul European, PMP a obținut în municipiul Călărași 1.525 de voturi (8,41%) cu aproape 1.000 de voturi peste rezultatul obținut de PDL – 1.415 voturi (7,80%).

Rezultatul este unul bun pentru tânăra organizație a PMP Călărași, formată în exclusivitate din persoane fără prea multă activitate și experiență politică, reprezentând un vot de încredere pentru Dragoș Coman și echipa sa de tineri.

Chiar dacă per total județ PMP a obținut doar 3,83% (3.336 de voturi), trebuie menționat că organizația județeană nu beneficiază de niciun reprezentant în administrația locală iar multe organizații au fost constituite cu doar câteva luni înainte de alegeri.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Cine a câştigat premiul cel mare la Festivalul Flori de Mai / GALERIE FOTO

Rodica Zaharia. Duminică, 25 mai, în sala de spectacole „Barbu Ştirbei” din Călăraşi a avut loc gala Festivalului „Flori de...

Închide