Modificări în Statul de Funcţii al Spitalului Judeţean Călăraşi

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a solicitat Consiliului Judeţean Călăraşi modificarea, printr-un proiect de hotărâre, a Statului de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

În fapt se solicită transformarea a 5 posturi vacante de medic rezident, în 5 posturi de medic specialist, transformarea unui post vacant de farmacist rezident, într-un post de farmacist principal, transformarea unui post vacant de asistent medical (PL), într – un post de asistent medical principal (PL), precum şi transformarea unui post de medic rezident anul VI, într-un post de medic specialist şi a unui post de asistent medical (PL), într-un post de asistent medical principal (PL) ca urmare examenelor de promovare susţinute de către titularii acestor posturi.

Măsura propusă este necesară şi oportună deoarece aceste transformări de posturi conduc la îmbunătăţirea activităţii. Proiectul urmează a fi votat de consilierii judeţeni, în şedinţa ordinară din data de 28 mai.

1 Comentariu

  1. D.D.
    28 mai 2014 - 12:38

    Bine ca se incepe ceva! Totusi doamna manager ar fi bine sa mai umble prin sectii, sa stea de vorba si cu asistentele, si cu infirmierele, si cu pacientii daca vrea intradevar sa afle cate ceva!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Superstiţii: Ţi se întâmplă în fiecare zi şi nu ştiai dacă îţi aduce noroc sau ghinion

Despre zile se spune că: -martea aduce ghinion. -daca primesti bani de luni, vei primi toata saptamana. -daca vei cheltui...

Închide