Poliţiştii din Lehliu-Gară au acordat sprijin unui bătrân care rătăcise drumul spre casă / Acesta a fost depistat pe un câmp şi condus la domiciliu

La data de 24 iunie a.c.,în jurul orei 22.00, un agent din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară a fost sesizat telefonic de P. Constantin, din Comuna Lehliu, cu privire la faptul că se află pe un câmp şi nu se poate orienta către casă.

În urma activităţilor de căutare desfăşurate de agentul de poliţie, împreună cu două patrule din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt şi Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară şi cu sprijinul mai multor persoane din localitatea Lehliu şi în baza informaţiilor transmise de Serviciul pentru Telecomunicaţii Speciale Călăraşi, bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost găsit în jurul orei 23.30, în apropierea unui canal de irigaţii situat pe raza Oraşului Lehliu Gară, fiind condus la domiciliul său.

Din cele relatate de P. Constantin a rezultat că în jurul orei 20.00, a plecat pe jos, pe câmp, din Oraşul Lehliu Gară către domiciliul său, iar la lăsarea întunericului nu s-a mai putut orienta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Dragalina / Reţinut pentru 24 de ore, după ce s-a sustras cercetărilor timp de aproximativ o lună

În ziua de 25 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, cu sprijinul agenţilor Posturilor de poliţie...

Închide