Filipescu despre Aurel Niculae: „Când eşti fată mare şi zici mereu că ăla nu e bun, ăla nu e bun, rămâi nemăritată, aşa şi cu Aurel…”

Președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, a comentat despre decizia deputatului Aurel Niculae de a pleca și din PMP, spunând că l-ar fi reprimit înapoi în partid, dar crede că deputatul are pretenții mai mari.

„Nu am nici sentimente, nici resentimente vizavi de Aurel Niculae. Mă gândesc că dacă a plecat din PMP putea să revină în PNL, partidul care l-a consacrat. Dacă a ales UNPR-ul înseamnă că sunt alte socoteli. Categoric ar mai avea uşa deschisă la PNL, i-am spus asta şi când a plecat… dacă te răzgândeşti poţi să te întorci, nu te încurcă nimeni în cariera ta. Ştiţi vorba aia, când eşti fată mare şi zici mereu că ăla nu e bun, ăla nu e bun, rămâi nemăritată, aşa şi cu Aurel… până la urmă nu vreau să fac speculaţii. De stat, nu ştiu cât stă în UNPR. Dacă îi dă preşedinţia Organizaţiei Judeţene, lucru pe care şi l-a dorit şi la PMP dar nu l-a obţinut, probabil că o să stea până la alegerile prezidenţiale, poate şi până în 2016, nu ştiu, nu pot să-i construiesc eu viitorul. Poate mă întrebaţi în ce direcţie o ia UNPR-ul, dar nici aici nu aş putea să mă pronunţ.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Un spaniol a crezut că și-a găsit dragostea în Călărași, dar a apelat la Poliție să se întoarcă acasă

Un cetăţean spaniol, care a solicitat sprijinul poliţiştilor din Olteniţa, a fost ajutat să revină în ţara de origine. În...

Închide