Lehliu-Gară se pregăteşte de ZILELE ORAŞULUI / Francesco Napoli, invitat special

Rodica Zaharia. Şi în acest an, conform tradiţiei, ultimul week-end din luna iulie este rezervat manifestărilor prilejuite de Zilele Oraşului Lehliu-Gară. Astfel, de vineri, 25 iulie şi până duminică, 27 iulie, pe stadionul din localitate vor avea loc spectacole organizate de Primăria Lehliu-Gară în colaborare cu compania Mix Music, aflăm de la primarul localităţii, Iulian Iacomi.

Printre artiştii care vor concerta la Lehliu-Gară se numără Andreea Bălan, Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Elena Merişoreanu, Roxana Nemeş, Matteo, DeepCentral, Anna Lesko, invitat special al evenimentului fiind Francesco Napoli, aflăm de la directorul muzical al evenimentului, Alin Călinescu, care, împreună de Daniel Buzdugan vor avea calitatea de prezentatori ai evenimentului.

Primarul Iulian Iacomi a declarat pentru Obiectiv că în prima seară a manifestării va avea loc deschiderea oficială unde vor fi premiaţi elevii olimpici din localitate şi profesorii lor pentru rezultate obţinute la concursurile naţionale ale diverselor discipline şcolare. Sâmbătă seară va urma premierea unităţilor care au o foarte bună colaborare cu admnistraţia locală şi s-au implicat în activităţile localităţii în diverse situaţii grele, aici fiind vorba de Poliţia Locală, Jandarmi, ISU, etc. De asemenea, vor fi omagiaţi într-un moment special şi cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, aceştia urmând să primească din partea Consiliului Local o sumă de bani.

Ziua de duminică este rezervată unui alt moment special. Primăria Lehliu Gară acordă unui număr de opt persoane titlul de „Cetăţean de Onoare”. Zilele Oraşului Lehliu-Gară se vor încheia cu foc de artificii pregătit special de organizatori.

Nu vor lipsi terasele cu mici şi bere, micii comercianţi şi comediile pentru copii. Conform estimărilor făcute de primarul Iacomi, la manifestare sunt aşteptaţi peste 10.000 de cetăţeni din Lehliu-Gară, dar şi din localităţile apropiate.

Banii necesari pentru desfăşurarea evenimentului au venit din sponsorizări, valoarea totală fiind de peste 1 miliard de lei vechi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Află cum scapi de taxa de reziliere a contractului de telefonie mobilă

Marii operatori de telefonie mobilă din România impun clienţilor mai multe condiţii în cazul în care aceştia vor să renunţe...

Închide