Organizare impecabilă la Zilele Orașului Lehliu – Gară / GALERIE FOTO

Rodica Zaharia. Timp de trei zile, Lehliu – Gară se bucură de un eveniment de excepție organizat impecabil de primarul localității, Iulian Iacomi. Edilul continuă tradiția organizării evenimentului ZILELE ORAȘULUI LEHLIU – GARĂ într-un mod original și pe placul tuturor concetățenilor săi. Și asta s-a demonstrat prin numărul mare de persoane prezente în prima seară de spectacole.

Vineri seara, primarul localității, Iulian Iacomi, a adus în fața lehlienilor, toții elevii olimpici din localitate și profesorii lor, oferindu-le diplome pentru toate concursurile școlare câștigate pe plan local, județean și național.

Tot vineri, 25 iulie, au urcat pe scena Mix Music, Mihai Mărgineanu, Petrică Mîțu Stoian, Vali Vijelie, Roxana Nemeș și DeepCentral, fiecare susținând recitaluri de excepție. Cel mai euforic moment al serii a fost show-ul făcut de Andreea Bălan, Petrișor și trupa lor de dansatoare care au încântat lehlienii cu un spectacol brazilian.

Printre artiştii care vor concerta la Lehliu-Gară, sâmbătă și duminică, se vor număra  Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Elena Merişoreanu, Matteo,  Anna Lesko, invitat special al evenimentului fiind Francesco Napoli, aflăm de la directorul muzical al evenimentului, Alin Călinescu, care, împreună de Daniel Buzdugan au calitatea de prezentatori ai evenimentului.

Publicul civilizat şi curăţenia s-au remarcat încă din prima seară, lucru sesizat și de cunoscutul artist Mihai Mărgineanu care a apreciat evenimentul ca fiind unul foarte frumos și a catalogat primarul în stilu-i caracteristic: ”Frumos la Lehliu – Gară, bravo! Aveți un primar șmecher!”.

Primarul Iulian Iacomi a declarat pentru Obiectiv că, la manifestare, au fost invitați și parlamentarii județului Călărași, în prima seară a evenimentului fiind prezent doar senatorul Liviu Tomoiagă, însoțit de soția și de băiețelul său.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
850 de grame de hașiș găsite de polițiști, la traficanți / Drogurile urmau să fie vândute la Călărași

850 grame de haşiş au fost confiscate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. de...

Închide