joi, aprilie 25, 2024
AcasăACTUALITATEPompierii călărășeni, în sprijinul oamenilor din Teleorman, loviți de furia apelor

Pompierii călărășeni, în sprijinul oamenilor din Teleorman, loviți de furia apelor

- Advertisement -

Patru echipaje de pompieri militari din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călărași au plecat în misiune la Alexandria, alăturându/se forțrlor de intervenție, pentru salvarea semenilor și a bunurilor acestora din calea apelor

La ordinul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel dr. Nicolae CORNEA, echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au plecat în misiune la  primele ore ale dimineţii (30 iulie 2014) către Alexandria cu un autocamion de intervenţie şi cu 4 motopompe.

Pompierii militari din Călărași vor acționa în județul Teleorman pe parcursul următoarelor zile pentru a diminua efectele negative ale inundațiilor devastatoare, care au creat probleme deosebite oamenilor din această zonă.

Ei vor acţiona contra-cronometru la mai multe intervenții în Alexandria și în localitățile cele mai afectate de puhoaiele de apă, care au distrus mai multe elemente de infrastructură, gospodării și case ale oamenilor din zonă.

- Advertisement -
Marius Dulce Primar Calarasi
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite