vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSPORTFC Dunărea şi Modelu vor juca vinerea

FC Dunărea şi Modelu vor juca vinerea

- Advertisement -

Fotbalul călărăşean va avea în sezonul 2014-2015 două reprezentante în Liga a 3-a. FC Dunărea 2005 Călăraşi şi Înainte Modelu au fost repartizate de către Federaţia Română de Fotbal în Seria C2. Cele două grupări au obiective diametral opuse. FC Dunărea aspiră la promovare, urmând să se lupte pentru acest obiectiv cu Dinamo II Bucureşti, Viitorul Axintele şi Metalosport Galaţi. De partea cealaltă, modelenii trebuie să îşi vadă lungul nasului şi să conştientizeze că nu îşi pot propune mai mult decât evitarea retrogradării. Dunărea s-a schimbat mult în această vară. Conducerea şi staff-ul tehnic a rămas în aceeaşi formulă, însă în vestiar au părut figuri noi.

Cei mai important jucători care au ajuns în această vară la Călăraşi au lucrat în trecut cu antrenorul Ion Răuţă la Farul Constanţa, au experienţă la nivelul celui de-al doilea eşalon al fotbalului românesc şi ar fi absolut normal că Dunărea să promoveze cu ei în teren. Modelu va avea viaţă destul de grea în Liga a 3-a, lucru firesc pentru echipa care în această vară a reuşit să promoveze după un sezon perfect în campionatul judeţean. Antrenorul Valeriu Petrescu a transferat nu doar jucători cu experienţă precum Nicodim, Gheorghe, Topor sau Huzuneanu, dar şi mânji din Liga a 4-a, că Pena, Peniţă şi Marius Gheorghe.

FC Dunărea şi Înainte Modelu vor evolua în meciurile de pe teren propriu în ziua de vineri, dar este posibil ca jocurile din deplasare să le dispute sâmbăta, în funcţie de adversarul întâlnit. Cele două echipe se vor afla faţă în faţă în ultima etapă. Prima etapă este programată la sfârşitul săptămânii viitoare.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite