Alin Drăgulin a mai făcut un pas important în cariera politică

Rodica Zaharia. De curând, tânărul Alin Drăgulin, ce a ocupat până în prezent funcţia de secretar executiv al PNL Călăraşi, a mai făcut un pas important în cariera politică. La propunerea secretariatului general al partidului, dar şi la recomandarea lui Răducu Filipescu, preşedintele PNL Călăraşi, la ultima şedinţă a Biroului Naţional, a fost numit secretar regional al PNL pe Regiunea Sud-Muntenia. În locul lui Alin Drăgulin a fost numit Valentin Barbu, actual consilier judeţean. Informaţia a fost transmisă mass-media locale chiar de Alin Drăgulin, în cadrul conferinţei de presă din 20 august susţinută la sediul PDL.

„În urma şedinţei Biroului Naţional de săptămâna trecută eu ocup funcţia de secretar regional la Partidul Naţional Liberal pe Regiunea Sud – Muntenia. A fost propunerea secretariatului general, nu vă ascund faptul că a contat foarte mult, probabil a fost şi decisivă, propunerea făcută de domnul preşedinte Filipescu, dumnealui fiind responsabil politic al PNL pe acestă zonă. Funcţia de secretar al PNL Călăraşi este ocupată de domnul Valentin Barbu”, a precizat Alin Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Voie bună şi distracţie pe cinste la Ziua Comunei Grădiştea!

Mircea Brânduşă. Deşi ne aflăm într-o perioadă cu numeroase restrângeri financiare, când oamenii parcă au uitat să se mai bucure...

Închide