Vasile Iliuţă, candidatul PNL pentru Primăria Călăraşi la alegerile din 2016

Până nu demult adversari, Răducu Filipescu (PNL) şi Vasile Iliuţă (PDL) au devenit, în noua conjunctură politică, parteneri şi colegi de alianţă. În acest context, cei doi îşi fac deja planuri de viitor. Deşi în momentul de faţă toată activitatea celor două organizaţii judeţene se concentrează pe alegerile prezidenţiale, nu sunt uitate nici alegerile din 2016.

Conform unor surse, recent s-a luat decizia ca Vasile Iliuţă să candideze la Primăria Călăraşi din partea PNL (în urma fuziunii PNL-PDL). Renunţarea primarului Drăgulin la funcţiile din partid şi apropierea acestuia de UNPR i-a făcut pe liderii liberali să caute soluţii pentru 2016. Deşi a fost vehiculat şi numele lui Viorel Ivanciu ca potenţial candidat la primărie, în cele din urmă Iliuţă va fi cel care îşi va asuma acest rol şi care va fi susţinut de conducerea liberală.

Condiţia ca decizia luată să rămână în picioare este de a nu apărea altă persoană care să se situeze mai bine în sondajele ce vor fi realizate.

1 Comentariu

  1. un călărășean socat !
    22 august 2014 - 17:33

    ȘOCANT – realmente șocant,alo!!! dom Iliuță- ai rezolvat-o bre cu Avicola?ce-ai rezolvat bre ?să vă fie rușine și ție și lu filipescu,voi chiar credeți că românii călărășeni sunt proști? absolut revoltător !!!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Alin Drăgulin a mai făcut un pas important în cariera politică

Rodica Zaharia. De curând, tânărul Alin Drăgulin, ce a ocupat până în prezent funcţia de secretar executiv al PNL Călăraşi,...

Închide